Årets Nytårsmenu - Kommer fra Skyttehuset / Hotel Bredehus / Lindved Sognegaard

Lad Skyttehuset komme med til bords, når du og dine gæster skal forkæles på årets sidste dag – NYTÅRSAFTEN. 

6 serveringer.

Mellemretten ER allerede anrettet, og klar til nytårsbordet. Til de andre retter følger en udførlig vejledning og instruktionsvideo med.

 

DEN GODE START (SNACKS) 

Røgede og saltede mandler

Gode oliven

Små krustader med skagenskinke og trøffel 

 

FORRET 

Flødelegeret fiskesuppe på pighvarben med røget muslinger, urte julienne, persilleolie, ærtespirer, hertil økologisk surdejsbrød med havregryn og smør med sydesalt 

 

MELLEMRET (FÆRDIGANRETTET) 

Røget vesterhavsfisk med salat på krabbe og cremefraiche 48%, syltet jordskokker, ristet pistacienødder, sennepsalater hertil groft softkernebrød 

 

HOVEDRET 

Oksemørbrad med karl johan flan, sellericreme tilsmagt med trøffel, syltede bøgehatte, krydderstegte kartofler, samt kraftig sauce lavet på kantareller og portvin 

 

DESSERT 

Chokoladebrownie med ganachecreme lavet på passionsfrugt og hvid chokolade, tuille, syltede havtorn, skovsyre, samt parfait is på Tahitensis vanilje, hertil sirup på passionsfrugt

 

SØDT TIL RÅDHUSKLOKKERNE 

Kransekagestykker 

 

PRIS PR. PERS KR. 375,- 

Afhentning 31. december mellem kl. 12.00 og 15.00 

Bestilling af nytårsmenu

ONLINE BESTILLING KLIK HER

eller Kontakt os på telefon 75727275

Download nytårsmenu i PDF udgave her

© 2019  Restaurant Skyttehuset  Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle  Tlf.: 75727275  Mail: info@skyttehuset.dk

  • Sort Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle