_DSC1761.jpg
Festmad "Ud af huset"
 

Vi hjælper gerne med en gastronomisk og visuel oplevelse for dig og dine gæster. Vi er ikke blandt de billigste og det er vi fordi vi går ikke på kompromis. Derfor kan du glæde dig til friske og lokale råvarer hvor alt produceret fra bunden og med økologiske varer, hvor det giver mening.

Du kan vælge i mellem vores signatur buffet eller en 2- eller 3-retters menu.

 

Buffet 

(min. 20 personer)

 

Varmrøget laksesnitte m/salat og urtecreme

Lufttørret coppaskinke m/grøn mayo og syltede rødløg

Krustade m/cremet rejesalat og karsesalat

 

Rosastegt kalvetyksteg

Sprængt kalkuncuvette

Rødder og rødløg stegt med bacon

Sesam-marinerede svampe m/tranebær

Kartoffeltårn 

Ovnstegte kartofler m/timian og hvidløg

Nedkogt kalveskysauce 

Tomatsalat vendt i pesto m/mozzarella, løg, oliven og parmesan

Salat m/citrusbønner og bær

Dressing

 

Brownie med marinerede brombær

Pandekager m/chokoladesovs (køb evt. selv is)

Frisk frugtsalat

 

Kr. 295,00 pr. person

Ekskl. brød og smør

Eksklusiv selskabsmenu

(Min. 15 personer)

 

Forret 

(vælg mellem)

 

A. Fisketerrin anrettet med urter og hjemmesylt i dyb tallerken. Hummerbisque medfølger

(skal lunes og serveres over anretningen)

 

B. 3 x tapas

Varmrøget laksesnitte m/grøn mayo

Cremet rejesalat i krustade

Skagenskinke m/hjemmesylt

 

 

Hovedret 

(vælg mellem)

 

C. Oksemørbrad stegt med hvidløg og timian.

Kartoffeltårn, stegte svampe med tranebær og springløg. Sesambagte rødder samt nedkogt skysauce.

Salat og dressing 

 

D. Farseret kylling fra Hopballe Mølle. Mix af rødder stegt med rosmarin og honning. Ovnstegte kartofler og nedkogt skysauce.

Salat og dressing

 

Dessert

(vælg mellem)

 

E. Signatur islagkage på bagt marcipanbund. Råmarinerede bær samt kold hindbærsauce

F. Brownie med friske frugter, rabarbersorbet, brombær i tekstur

 

2-retter kr. 225,-

3-retter kr. 275,-

Ekskl. brød og smør 

 

 

Velbekomme!

 

 

OBS!

Varme serveringer leveres i Gastrobakker/termokasser. Man skal således selv sørge for lægge det på egne fade, skåle m.m.

 

Fade, glas, tallerkner etc. tilhørende Skyttehuset, bedes afleveret rengjort på Skyttehuset senest 4 dage efter festen.