_DSC1761.jpg
Buffet "Ud af huset"

Buffet ud af huset

 

Vælg frit 3 forretter

1. Håndpilede rejer, hummermayo, dildsalat
2. Hvide asparges, hollandaisemayo, karsesalat
3. Carppacio, persillepesto, kerner, parmesan
4. Koldrøget laks, grøn mayo, mizuna, jordskokchips

5. Salatvariation m. varmrøget laks og hjemmesylt

 

Vælg frit 3 hovedretter

1. Rosmarinstegt kalvefilet

2. Braiserede svinekæber
3. Quinoa/kålbøf (veganerret)

4. Helstegt oksefilet
5. Confiteret kylling

 

Vælg frit 3 desserter

1. PannaCotta m. passion og ristet kokos

2. Fersken m. likørsirup og vaniljecreme

3. Gateau Marcel m.crumble og pebermynte

4. Hvid chokoladebrownie m. karamel
5. Jordbærtrifli m. crumble

 

Til menuen medfølger:

Signatursalat m. citrusbønner, kerner og sylt Ovnstegte timiankartofler
Stegte svampe og diverse grøntsager Aromatisk skysauce

 

Pris pr. person kr. 250,-

 

Diverse mulige tilkøb

Tarteletter m. høns i asparges kr. 25,-

Varmrøget laksesnitte på salatbund kr. 35,-

Kyllingespyd kr. 25,-

Timianstegt oksemørbrad kr. 55,-

Marineret kamfilet kr. 35,-

Flødebagte kartofler kr. 15,-

Bagekartofler inkl. hvidløgssmør kr. 15,-

Sauce suprimé kr. 15,- Tomatsalat kr. 15,-

 

OBS!

Min. 15 couverter! 

Alle kolde serveringer leveres i små portionsglas/tallerkner.

Varme serveringer leveres i Gastrobakker/termokasser. Man skal således selv sørge for lægge det på egne fade, skåle m.m.

 

Fade, glas, tallerkner etc. tilhørende Skyttehuset, bedes afleveret rengjort på Skyttehuset senest 4 dage efter festen.