BUFFET MENUER
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
 
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter. (Dog minimum 20 ved Brunch)
 
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.

KLASSISK FROKOSTBUFFET

 

Modnede sild med kapers, rødløg og karrysalat

Stegte sild med grov sennep og dild

Koldrøget laks med urtemayonaise

Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade og citron

 

Tarteletter med høns i asparges og urter

Mørbrad af gris med svampe a la creme og surt

Langtidsstegt kalv med grøntfrikassé

Persillekartofler og skysauce

Årstidens friske salater med tilhørende dressinger

 

Oste fra nær og fjern med kompot og sprøde kiks

Citronfromage med frisk fløde og knas

Islagkage med syltede bær

 

Inkl. Kaffe/the og sødt

 

445,- pr person

FESTBUFFET 1

Sprød hjertesalat med røget mayonaise, vesterhavsost og fjordskinke

Cremet laksesalat med citrusurter og sprød surdejsbrød

Håndpillede rejer med hummer-

mayonaise og karse

Vores økologiske surdejsbrød

med smør fra Arla Unika

 

Krydderstegt kalv med dampede løg og trøffelsky

Bryst af Dansk Gårdkylling med stegte rødder og rosmarin

Braiserede svinekæber med syltede løg

Timianstegte kartofler med cremet hønseflødesauce

Årstidens friske grønt med tilhørende dressinger

 

Oste fra nær og fjern med syltede

nødder og oliven

Panna cotta med passionsfrugt og kokos

Mørk chokolade med bærmousse

Hindbærsorbet med brændt marengs

 

Inkl. Kaffe/the og sødt

 

475,- pr. person

BRUNCH

 

Vi tilbyder dette arrangement i tidsrummet

10.00 til 14.00 (buffet 10.00 til 13.00)

Min 20 couverter

 

Rundstykker, rugbrød og surdejsboller

Hjemmegjort marmelader og chokoladecreme

Udvalg af europæiske oste

Charcuterie med tilbehør

Letrøget laks med rygeost og dild

Tunmousse med kapers og purløg

Økologisk yoghurt med mysli og syltede bær

Røræg med tørsaltet bacon

Stegte brunchpølser

Lun leverpostej med stegte svampe

Pandekager med sirup og frisk frugt

Udvalg af wienerbrød

 

Inkl. kaffe/the og juice

 

Pris pr. person 325,-

Børn (3 - 12 år) 225,-

 

Bobler 50,- pr. person

Bitter 45,- pr. person

FESTBUFFET 2

Røget kammusling med syrlige perler og frisee

Carpaccio af okse med urtecreme og sprøde jordskokker

Bagt vesterhavsfisk med citronpure og urter

Vores økologiske surdejsbrød med smør fra Arla Unika

 

Frikasse af kalv med persille og trøffel

Langtidsstegt okse med svampe og timian

Svinebryst med rodfrugter, citron og rosmarin

Knuste kartofler med smør og purløg

Årstidens friske grønt med tilhørende dressinger

 

Oste fra nær og fjern med syltede nødder og oliven

Chokoladebrownie med karamelliserede nødder

Hindbærmousse med hvid chokolade og syrlige urter

Vanilleparfait med syltede bær

 

Inkl. Kaffe/the og sødt

 

475,- pr. person

© 2019  Restaurant Skyttehuset  Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle  Tlf.: 75727275  Mail: info@skyttehuset.dk

  • Sort Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle