BUFFET MENUER
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
 
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter. (Dog minimum 20 ved Brunch)
 
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.

BRUNCH

 

Vi tilbyder dette arrangement i tidsrummet 10.00 – 14.00
(buffet 10.30 – 13.00)

Min. 20 kuverter

 

Udvalg af morgenbrød lavet på surdej

Rugbrød og smør

Wienerbrød med glasur

Hjemmegjorte marmelader

Chokoladecreme

Udvalg af ”Unika oste”

Pålægsbræt

Charcuterie med tilbehør

Sliders med tunsalat og grønkarry

Hjertesalat med skagenskinke og ”vesterhavsost”

Økologisk yoghurt med syltede bær og mysli

Røræg med tørsaltet bacon

Brunchpølser

Lun leverpostej med stegte svampe

Pandekager med sirup

Frisk frugt

Kaffe/the og juice

 

 Kr. 325,-

Pris pr. person inkl. velkomst samt øl, vand og vin under hele arrangementet kr. 525,-

Tilvalg

Koldrøget laks med malt og urtemayonaise + 25,-

Hønsesalat med piment d´ espelette + 25,-

Chokolade brownie med marinerede bær + 35,-

KLASSISK FROKOSTBUFFET

 

Modnede sild med kapers, syltede rødløg og karrysalat med piment 

Stegte sild med grov sennep og dild

Koldrøget laks med malt og urtemayonaise

Pandestegte rødspættefilet med grov remoulade og citron

Tarteletter med høns i asparges

2 slags brød og smør

Rugbrød

 

Mørbrad af frilandsgris med svampe a la cremé og agurksalat

Langtidsstegt kalv med sæsongrønt og citrontimian

Kartofler med smør og urter

Flødelegeret skysauce

Årstidens friske salater 

Dressinger

 

Oste fra nær og fjern med kompot og sprøde kiks

”Mormors” citronfromage med frisk fløde og knas

Gammel”daws” æblekage med crumble

 

Inkl. Kaffe/the og sødt til desserten

 

Kr. 455,-

FRONCH

Frokost - Brunch

Vi tilbyder dette arrangement i tidsrummet 11.00 – 15.00
(buffet 11.30 til 14.00)

Min. 20 kuverter

 

Koldrøget laks med malt og urtemayonaise

Sliders med tunsalat og grøn karry

Håndpillede rejer med citronmayo og tapioka

Charcuterie

Hjertesalat med skagenskinke og ”vesterhavsost”

Økologisk Yoghurt med passionsfrugt og mysli

Røræg med tørsaltet bacon

Små stegte pølser

Lun leverpostej med stegte svampe

Pandekager med sirup

Frisk frugt

Brownie med syltede bær og sprød chokolade

Rugbrød, surdejsbrød

2 slags smør

 

Kr. 375,- 

 

Pris pr. person inkl. velkomst samt øl, vand og vin under hele arrangementet kr. 595,-

 

Tilvalg

Hønsesalat med piment d´ espelette + 25,-

Røget kammusling med hasselnød og frisee + 35,-

Udvalg af ”Unika” oste + 35,-

FESTBUFFET

 

Økologisk hjertesalat med skagenskinke og ”vesterhavsost”

Sliders med cremet laksesalat, sennepssalat og hjemmesylt

Håndpillede rejer med hummermayo, tapioka og karse

Malt og surdejsbrød

2 slags smør

 

Krydderstegt kalv med dampede løg og trøffelsauce

Bryst af dansk gårdkylling med stegte rødder og rosmarin

Braiserede svinekæber med syltede sennepskorn og perleløg

Timianstegte kartofler med ”Hønsesupreme” sauce

Årstidens friske salater

Dressinger

 

Oste fra nær og fjern

Kompot, mandler, oliven og kiks

Pannacotta med passionsfrugt og hvid chokolade

Mazarinkage med ganache og skovsyre

Bærsorbet med sprød chokolade

 

Kr. 495,-

 

Tilvalg

Bresaola med trøffelmayo og jordskokkechips + 35,-

Oksemørbrad i stedet for kalv + 45,-

Pommes ”Anna” + 30,-

Signature islagkage med marinerede bær + 45,-

© 2020  Restaurant Skyttehuset  Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle  Tlf.: 75727275  Mail: info@skyttehuset.dk

  • Sort Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle