_DSC7257.jpg
HVEM ER VI

Søren Riis stopper på Skyttehuset 31.12.2022

Som I måske har læst på de sociale medier/VAF, har Søren Riis valgt at stoppe på Skyttehuset. Primært på grund af den uholdbarlige situation med at skaffe fagligt uddannede medarbejder til restauranten.

Kommunen er i fuld gang med at finde en ny forpagter som kan overtage pr. 1.1.23, og vil informere om den nye forpagter, så snart denne er fundet.

 

Fester efter den 31.12.22

Til alle jer der har bestilt fester efter 31.12.23, kan vi oplyse, at jeres depositum på ingen måde er spildt.

Den nye forpagter overtager alle festerne i bogen, og hermed også jeres indbetaling.

 

Skulle I, af den ene eller anden grund, ønske at annullere jeres fest, beder vi jer venligst sende os en mail på info@skyttehuset.dk med følgende oplysninger:

 

  • Dato for festens afholdelse

  • Dato for indbetalt depositum

  • Jeres registrerings- samt kontonummer

 

Vi vil så, hurtigst muligt, returnere jeres depositum på kr. 2.500 kr.

 

Bemærk at jeres fest derved bliver endelig annulleret og lokalet vil blive tilbudt til folk på venteliste eller nye gæster.

 

Gavekort

Såfremt I har et gavekort til Skyttehuset, bør dette indløses inden 31.12.22. Gavekortene kan bruges til spisning i vores restaurant eller på vores mange events.

Se listen med events her

Ønsker I at bruge gavekortet på et eller flere events, skal I ringe og bestille billetterne og fortælle at I vil bruge jeres gavekort som betaling.

 

Dansk Slagerparade 23.02.2023

Salget af disse billetter er midlertidig sat på pause. Der arbejdes på at finde et nyt sted at afholde dette event. Nærmere info følger.

 

 

Søren Riis 

08.06.2022