
NYTÅRSMENU 2022
Lad Skyttehuset og Restaurant Nögen komme med til bords, når du og dine gæster skal forkæles.
Søren Riis, Frederik Nørgård og de to fantastiske kokketeams har kreeret en anderledes Nytårsmenu, hvor der er forsøgt at tage stor hensyn til FN’s Verdensmål og med fokus på madspild, klima- og CO2 belastning – Uden at det selvfølgelig går ud over den velkendte smag og kvalitet, som de to køkkener er så kendt for.
Som vanligt er alt forberedt for jer, og alle – uanset kokkeevner – kan servere en fantastisk menu på årets sidste dag. Få ting skal I selv klare. Hertil har vi lavet en udførlig vejledning med stegetider, temperaturer etc. Very Easy!
Menuen er som beskrevet længere nede på siden. Da vi forbereder flere tusinde menuer, kan vi desværre ikke håndtere sær-ordrer, så som vegetar- og veganervarianter. Menuen kan nydes af glutenallergikere (dog minus forårsrulle og krustade som snack) og man skal selv købe brød.
Vigtig – Vigtig – Vigtigt
Da I, i år, først betaler ved afhentning (Vi har sat mange ekstra personer på til håndteringen af dette) pointerer vi her, at ALLE ordrer er bindende. Bliver ordrene ikke afhentet, sender vi en faktura på beløbet plus 150 kr.
Vi appellerer til, at I først bestiller, når I kender det endelige antal personer. Får I alligevel brug for at ændre i antallet, SKAL ændringerne inkl. ordrenummer sendes pr. mail til info@skyttehuset.dk Vi modtager desværre ikke telefoniske ændringer.
Praktikken omkring afhentning er således, at du den 30. december modtager en mail fra os med et anbefalet tidsinterval på 30 min. for afhentning den 31.12. (Vi anbefaler tidspunkter for at undgå urimeligt lange køer på dagen)
Dette gør vi for at fordele afhentningerne i hele åbningstiden, til gavn for vores gæster.
Afhentningstidspunkt
Mellem kl. 10.00 og 15.00
(se mail)
Afhentningsstedet er ændret til:
Restaurant Skyttehuset
Tirsbæk Strandvej 2
7100 Vejle
SNACKS
Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion
Handler om at undgå ressourcespild og gøre forbruget mere bæredygtigt. Op til en tredjedel af verdens mad bliver smidt ud.
-
Nögens vegetariske forårsrulle serveret med Umami BBQ på soya og yuzu
-
Sprød krustade med jomfruhummersalat og pikant hummer-mayo
-
Rodfrugtechips serveret med trø elcreme tilsmagt med fermenterede hvidløg

FORRET
Verdensmål 14: Livet i havet
Handler om at forbedre og beskytte livet i verdens have. Der skal langt mindre forurening ud i havene, og overfiskeri skal stoppes.
-
Bagt hvid Vesterhavsfisk m. Persillepesto
-
Persilleolie og brændte løgskaller
-
Nedkogt pighvarsauce
-
Urtemix - “plastic”chips
-
Brød og dip
HOVEDRET
Verdensmål 15: Livet på land
Handler om at forbedre miljøbeskyttelsen, passe på naturen og gode vilkår for dyr. Vi ønsker at støtte bæredygtig brug af økosystemer på land og fremme bæredygtigt skovbrug.
-
Duet af crouket m. Svinekæbe og
-
Smørstegt slips
-
Gulerodspuré
-
Gulerødder i blomme BBQ
-
Petitkartofler vendt med krydderier og porre
-
Sauce af braiserlagen


DESSERT
Verdensmål 3: Sundhed og trivsel
Handler om, at alle mennesker i alle aldre skal have mulighed for et godt og sundt helbred, samt alle skal have adgang til vacciner.
-
Mousse på vanilje og lime
-
Hvid chokoladecreme
-
Karamel fudge
-
Krystalliseret chokolade
-
Tørret hindbær og skovbærcoulis
Skyttehusets nytårsmenu 2022
Kr. 444,- pr. person