”Alsace aften” Fredag 16. oktober kl.18.30




Restaurant Skyttehuset inviterer til Asparges aften med tilhørende vinmenu fra Alsace


Køkkenchef Jesper Kjær har sammensat en 5-retters menu med grøntsagernes ”konge”


Menu:

Snacks og Bobler

*****

Tatar

hvide asparges, "gode rejer" kærnemælk sauce

*****

Forårssalat

radiser, røgede muslinger hertil sauce på "fermenterede" hvide asparges

*****

Voul au vent

grønne asparges, kalvebrisler, vilde hvidløg, "høost" trøffelsauce

*****

Perlehøne

grillede hvide asparges, "asparges" francaise, løg, samt sauce på ristede kyllingevinger og æbleeddike

*****

Rabarbersorbet

rabarberkompot med "tonka" crumble, syre, samt luftig lakrids


Pris pr. person kr. 695,-

Inkl. 5 retters menu & vinmenu


BESTIL HER

© 2020  Restaurant Skyttehuset  Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle  Tlf.: 75727275  Mail: info@skyttehuset.dk

  • Sort Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle