En Swingende Affære m/Jens Jacob Tychsen – Torsdag 20. oktober kl. 18.00


Charmør, Crooner & Comedy!


Nu har du chancen for at opleve Jens Jacob Tychsen i et nyt og forrygende musikalsk og top underholdende One-man show/koncert med alt hvad der høre sig til af swingende rytmer, glade minder, masser af grin og skønne uforudsigelige overraskelser, som hele vejen igennem er båret oppe af Tychsens store kærlighed for musikken fra ”dengang.”

En elegant buket sammensat af Musik, Sange, Komik og Tryl og måske en snert af Weyse.


Glæd dig til Swingnumre fortolket i bedste Rat Pack/Frank Sinatra stil – Datidens revyperler fra Dirch Passer til Preben Uglebjerg i moderne indpakninger – Sange du måske genkender fra TV-Serien ” Badehotellet ”…og meget andet guf.

Et vaskeægte underholdningsshow i ordets bedste klassiske betydning. Her får du HELE pakken i særdeles godt selskab.


Som karakteren Hr. Weyse i “Badehotellet” er der blevet plads til en charme og en storladenhed, der passer som fod i hose til al det som kendetegner en Rigtig Entertainer. Tychsen bevæger sig hele tiden på kanten af at være sig selv, samtidig med at han ikke snyder os for at servere små brudstykker af den karakter som rigtig mange efterhånden har taget til deres hjerter, så vi hele tiden bliver i tvivl om hvor vi har ham?


Men han gør det med selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing. Og talentet er faktisk så stort, at han med lethed bevæger sig blandt alle mulige forskellige genrer og hver gang leverer en præstation, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks mest talentfulde skuespillere og entertainere.

Pianist Peter Michael ledsager Jens Jacob på aftenen.


Læs mere om Jens Jacob Tychsen her


Program

Kl. 17.30 Dørene åbnes

Kl. 18.00 Spisning – 2-retters menu

Kl. 20.00 Show – Del 1

Kl. 21.00 Pause – mulighed for køb af kaffe og kage

Kl. 21.30 Show – Del 2

Kl. 22.15. Tak for i aften


Menu:

Forret: Hvid vesterhavsfisk – hummersauce – dildolie - grøntkål

Hovedret: Kalveculotte – saltbagt selleri – glaseret rødbeder – timbale - rødvinssauce – pommes rissollées -


Pris pr. person: kr. 495,-


BESTIL BILLET HER