AFTEN SELSKAB
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.
FESTMIDDAG
1 glas bobler til velkomst
-
3 retters menu
-
Kaffe/the med sødt
555,- pr. person
FESTMIDDAG INKLUSIV
1 glas bobler til velkomst
-
3 retters menu
-
Vinmenu, samt øl og vand ad libitum under middag
-
kaffe/the med sødt
-
Natmad efter ønske
888,- pr. person
HELE MOLEVITTEN
1 glas bobler til velkomst
-
3 retters menu
-
Vinmenu samt øl og vand ad libitum under middag
-
kaffe/the med avec og sødt
-
Fri bar med øl, vand og vine i 3 timer
-
Natmad efter ønske
999,- pr. person
Alle retter er kun forslag
– Vi tilretter menuerne efter jeres valg i samråd med køkkenchefen
SKYTTEHUSET
D´luxe
(Dette er et eksempel – vi vil meget gerne have en individuel samtale med jer)
Velkomst og snacks
Cremant D ´Bourgogne
Appetizer
Stegte kammuslinger – Blomkålspure – Æbler – Salturt – Sprødt - Brunet smør
2019 – Riesling – Paul Blanck - Alsace
Forret
Stegt økologisk hjertesalat – Skagensskinke – Hjemmesylt – Vesterhavsost - Trøffelmayo
Surdejsbrød – Økologisk smør
2020 – Pinot Gris – Villa Wolf - Mosel
Hovedret
Oksemørbrad - Pommes ”Anna” – Grydestegte grøntsager - Syltede kantareller – Sauce bearnaise
2018 – Ripasso – MaRot - Italien
Dessert
Citrontærte - Cremet vaniljeis – Tuille - Sprød chokolade - Citrusurter
2017 - Riesling Auslese, Mosel
Mokka/the + Romkugler + Småkager
Natmad
Pølsebord med hjemmebagte boller og rugbrød
kr. 1250,-
Inkl. spiritus i baren, øl, vand og vin efter middagen (3 timer)
FORRETTER - Aftenselskaber
Fisk Ala Croutons – Urtejuilienne – Kørvelsalat – Pighvarsauce
Jomfruhummerhaler – Hummerbisque – Dildolie – Peberkarse – Sprødt
Fisketerrin – Persilleolie – Hummerbisque – Urter – Jordskokker
Ballotine af unghane – Sprøde salater – 48% økocreme – Urter
Hvide asparges i sæson – Håndpillede rejer – Sauce hollandaise – Grønne nuancer
Skagens skinke fra slagter Munch – Trøffelmayo – Kartoffelchips – Sennepssalater
Røget kammusling - Smørstegt minikål – Hasselnødder – Brunet smør - Salturt
(Frisk trøffel + 45,-)
Hvid vesterhavsfisk – Håndpillede rejer - Sprød kartoffel, persilleolie - Sauce hollandaise
Stegt jomfruhummer – Hummerkroket - Syltede stikkelsbær – Hummerbisque (denne ret + 35,-)
Der serveres økologisk surdejsbrød til alle forretter samt økosmør med sydesalt
HOVEDRETTER - Aftenselskaber
Rosastegt kalvefilet – Spæde grøntsager – Pommes Anna – Syltede perleløg - Aromatisk sauce
Hvidløgsstegt oksefilet – Grydestegte grove grøntsager – Pommes Anna - Trøffelsauce
Farseret gårdkylling – Persilleflan – Perleløg/Bacon – Urter - Glaseret gulerod -Sauce supreme
Duet af Glaserede svinekæber og kalvefilet – Bagte rødder - Sæsonens urter - Skysauce
Medaljon af oksemørbrad - Pommes Anna – Urteflan – trilogi af kål – Sauce bearnaise
Farseret poussin – Pommes Anna – Stegte friske majs – rødløg og svampe – Cognac veluté
Braiseret kalvefilet – Waldorfsalat – Surt – Sødt – Grydestegte grøntsager – Flødesauce
Alle hovedretter serveres flot anrettet på tallerken første gang – Personalet kommer efterfølgende med fade
Der bliver altid serveret ekstra sauce samt kartoffel ved bordene
DESSERTER
Citrontærte – Cremet vaniljeis – Tuille – Chokolade - Citrusurter
Islagkage på bagt marcipan – Cokoladesauce - Marinerede brombær
Jordbærdessert Pavlova i sæson – Merengs – Masser af jordbær - Vaniljecreme
”Københavnerstang” Friskostcreme med vaniljeis - Ananas granité og sirup
Mazarinkage - Hvidchokolade ganache – Hyldeblomstsorbet - Saltet karamelsauce
Gateau Marcel – Vaniljeparfait – Friske bær
LIDT EKSTRA TIL FESTLIGHEDERNE
DEN GODE START
- Opgrader din bobler til 1 glas Champagne +35,-
- Sprøde Snacks til velkomst 25,-
UNDER MIDDAGEN
- Vinmenu samt øl og vand ad libitum under middagen 250,-
- Opgrader din vinmenu til ekstra gode vine fra kælderen + 50,-
EFTER MIDDAGEN
- Avec til kaffen 50,-
- Fri bar (efter middagen) med øl, vand og vine ad libitum i 3 timer 125,-
- Cocktailbar med 4 udvalgte cocktails ad libitum 125,-
- Natmad efter ønske 65,-
OBS! MININUMSANTAL
Ønsker I at booke jeres eget lokale på Skyttehuset, gælder følgende:
Albert salen: min. 25 personer (fuld kuvertpris)
Den store, ottekantede sal: min. 50 personer (fuld kuvertpris)
(Den store sal kan bookes til færre pers. i ydersæson fra 1. oktober til 30. marts)