TAKE AWAY

Take-Away på en anden måde. Vi tilbyder vore mange kunder at kunne tage Skyttehuset ”med hjem” i stuerne, stranden, til picnicturen eller hvad anledningen nu er, dvs. vores menuer ”med hjem”.

 

Fra uge 16 har vi et fast take-away menukort Skyttehuset ”med hjem” som både dækker dine behov for nem hverdagsmad, den lette frokost og ikke mindst nogle lækre menuer til weekendens hygge.

Vi tilbereder alle menuer frisk fra bunden, gerne lokale producenter, samt økologi hvor det giver

mening.

 

Vi tænker på naturen og pakker det hele i bæredygtig og bionedbrydelig emballage

Oplys allergener og specialmad når du bestiller.

Weekendhygge

”med hjem”

AFHENTNING MELLEM 15.00 – 17.00

FREDAG – SØNDAG

 

HOVEDRET

150,-

ANDELÅR MED RAMSLØG SMØR, GRATINERET HJERTASALAT

FORÅRSLØG, HERTIL KOLD KARTOFFELSALAT MED ASPARGES, RAMSLØG OG RADISER

 

*****

OKSE TOURNEDOS 200G MED RAMSLØG SMØR, 

GRATINERET HJERTASALAT

FORÅRSLØG, HERTIL KOLD KARTOFFELSALAT MED ASPARGES, RAMSLØG OG RADISER

*****

KYLLINGEBRYST FRA HOPBALLE MED RAMSLØG SMØR, GRATINERET HJERTASALAT

FORÅRSLØG, HERTIL KOLD KARTOFFELSALAT MED ASPARGES, RAMSLØG OG RADISER

 

*****

QUINOA STEAK MED RAMSLØG SMØR, GRATINERET HJERTASALAT

FORÅRSLØG, HERTIL KOLD KARTOFFELSALAT MED ASPARGES, RAMSLØG OG RADISER (VEGETAR)

FORRET

45,-

HUMMERBISQUE MED RØGEDE MUSLINGER, HJEMMESYLT SENNEPSKORN, KARSE (+ 20,-)

*****

 

RØGET TORSK MED CONFITERET CITRON, URTEMAYO

SYLTEDE STIKKELSBÆR, MALT

*****

 

GRØNNE ASPARGES MED RADISER, BLOMSTERKARSE, AGURK, ”HOLLANDAISE” (VEGETAR)

DESSERT

45,-

PASSIONSFRUGT PANNACOTTA, SYLTEDE HAVTORN, PASSIONSIRUP OG CREMET VANILJEIS (+20,-)

*****

RABARBERKOMPOT MED HVIDCHOKOLADE CREME, HINDBÆR OG MARENGS

*****

 

OSTE FRA NÆR OG FJERN MED KOMPOT, MANDLER OG OLIVEN

Hovedret er lun selv - medfølger tilberedningstider. Forret og dessert er færdiganrettet

Vine

Chardonnay, The Applicant, Chile  100,-

Pinot Gris, Villa Wolf, Tyskland 125,-

Souvignier Gris, Christianelund, Danmark 200,-

 

Cabernet Sauvignon, The Applicant, Chile  100,-

Campolaia, Winemakkers choice, Italien 185,-

Château de Breuil, Haut Medoc, Frankrig 225,-

 

Riesling Auslese, Thanish, Tyskland 195,-

test

© 2020  Restaurant Skyttehuset  Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle  Tlf.: 75727275  Mail: info@skyttehuset.dk

  • Sort Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle