AFTEN SELSKAB

Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.

Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.

Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer. 

Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.

FESTMIDDAG

1 glas bobler til velkomst

-

3 retters menu

-

Kaffe/the med sødt

 

555,- pr. person

FESTMIDDAG INKLUSIV

 

1 glas bobler til velkomst

 -

3 retters menu

-

Vinmenu, samt øl og vand ad libitum under middag

-

kaffe/the med sødt

-

Natmad efter ønske

 

888,- pr. person 

HELE MOLEVITTEN

 

1 glas bobler til velkomst

-

3 retters menu

-

Vinmenu samt øl og vand ad libitum under middag

-

kaffe/the med avec og sødt

-

Fri bar med øl, vand og vine i 3 timer

-

Natmad efter ønske

 

999,- pr. person

Alle retter er kun forslag

– Vi tilretter menuerne efter jeres valg i samråd med køkkenchefen

SKYTTEHUSET

D´luxe

(Dette er et eksempel – vi vil meget gerne have en individuel samtale med jer)

 

Velkomst og snacks

Cremant D ´Bourgogne

 

Appetizer

Stegte kammuslinger – Blomkålspure – Æbler – Salturt – Sprødt - Brunet smør

2019 – Riesling – Paul Blanck - Alsace

 

Forret

Stegt økologisk hjertesalat – Skagensskinke – Hjemmesylt – Vesterhavsost - Trøffelmayo

Surdejsbrød – Økologisk smør

2020 – Pinot Gris – Villa Wolf - Mosel

 

Hovedret

Oksemørbrad - Pommes ”Anna” – Grydestegte grøntsager - Syltede kantareller – Sauce bearnaise

2018 – Ripasso – MaRot - Italien

 

Dessert

Citrontærte - Cremet vaniljeis – Tuille - Sprød chokolade - Citrusurter 

2017 - Riesling Auslese, Mosel

 

Mokka/the + Romkugler + Småkager

 

Natmad

Pølsebord med hjemmebagte boller og rugbrød

 

kr. 1250,- 

 

Inkl. spiritus i baren, øl, vand og vin efter middagen (3 timer)

FORRETTER - Aftenselskaber

 

Fisk Ala Croutons – Urtejuilienne – Kørvelsalat – Pighvarsauce

Jomfruhummerhaler – Hummerbisque – Dildolie – Peberkarse – Sprødt

 

Fisketerrin – Persilleolie – Hummerbisque – Urter – Jordskokker

 

Ballotine af unghane – Sprøde salater – 48% økocreme – Urter

 

Hvide asparges i sæson – Håndpillede rejer – Sauce hollandaise – Grønne nuancer

 

Skagens skinke fra slagter Munch – Trøffelmayo – Kartoffelchips – Sennepssalater

Røget kammusling - Smørstegt minikål – Hasselnødder – Brunet smør - Salturt

 (Frisk trøffel + 45,-)

Hvid vesterhavsfisk – Håndpillede rejer - Sprød kartoffel, persilleolie - Sauce hollandaise 

Stegt jomfruhummer – Hummerkroket - Syltede stikkelsbær – Hummerbisque (denne ret + 35,-)

Der serveres økologisk surdejsbrød til alle forretter samt økosmør med sydesalt

 

HOVEDRETTER - Aftenselskaber

Rosastegt kalvefilet – Spæde grøntsager – Pommes Anna – Syltede perleløg - Aromatisk sauce

Hvidløgsstegt oksefilet – Grydestegte grove grøntsager – Pommes Anna - Trøffelsauce

Farseret gårdkylling – Persilleflan – Perleløg/Bacon – Urter - Glaseret gulerod -Sauce supreme

Duet af Glaserede svinekæber og kalvefilet – Bagte rødder - Sæsonens urter - Skysauce

Medaljon af oksemørbrad - Pommes Anna – Urteflan – trilogi af kål – Sauce bearnaise

Farseret poussin – Pommes Anna – Stegte friske majs – rødløg og svampe – Cognac veluté 

Braiseret kalvefilet – Waldorfsalat – Surt – Sødt – Grydestegte grøntsager – Flødesauce

Alle hovedretter serveres flot anrettet på tallerken første gang – Personalet kommer efterfølgende med fade

Der bliver altid serveret ekstra sauce samt kartoffel ved bordene

 

DESSERTER

Citrontærte – Cremet vaniljeis – Tuille – Chokolade - Citrusurter

 Islagkage på bagt marcipan – Cokoladesauce - Marinerede brombær

 

Jordbærdessert Pavlova i sæson – Merengs – Masser af jordbær - Vaniljecreme 

”Københavnerstang” Friskostcreme med vaniljeis - Ananas granité og sirup

 

Mazarinkage - Hvidchokolade ganache – Hyldeblomstsorbet - Saltet karamelsauce

 

Gateau Marcel – Vaniljeparfait – Friske bær

 

LIDT EKSTRA TIL FESTLIGHEDERNE

 

DEN GODE START

- Opgrader din bobler til 1 glas Champagne +35,-

- Sprøde Snacks til velkomst 25,-

 

UNDER MIDDAGEN

- Vinmenu samt øl og vand ad libitum under middagen 250,-

- Opgrader din vinmenu til ekstra gode vine fra kælderen + 50,-

 

EFTER MIDDAGEN

- Avec til kaffen 50,-

- Fri bar (efter middagen) med øl, vand og vine ad libitum i 3 timer 125,-

- Cocktailbar med 4 udvalgte cocktails ad libitum 125,-

- Natmad efter ønske 65,-

OBS! MININUMSANTAL

Ønsker I at booke jeres eget lokale på Skyttehuset, gælder følgende:

Albert salen: min. 25 personer (fuld kuvertpris) 

Den store, ottekantede sal: min. 50 personer (fuld kuvertpris) 

(Den store sal kan bookes til færre pers. i ydersæson fra 1. oktober til 30. marts)