top of page

SELSKABSMENU JUNI, JULI & AUGUST 2023
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter.
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.
SELSKABSMENU
JUNI, JULI & AUGUST 2023
FORRETTER
KOLDRØGET LAKS
Peberrod- dild- Malt
SØDMÆLKS POCHERET TORSK
Sennep- ærter - Purløg
SPRØD KYLLING
Blomkål - Persille
HOVEDRETTER
OKSEMØRBRAD
Løg med. Top- rødvin - gulerod
KALVEFILET
Asparges - forårsløg- Mini grønkål.
KYLLING BALLOTIN
Ærter - estragon - Perleløg.
DESSERT
UDVALG AF UNIKA OSTE
Oliven - knækbrød - Bær.
JORDBÆR
Jordbær is - friske jordbær marinertet i peber og rom - krystalliseret chokolade Tuille.
HVID CHOKOLADE
Hvid Chokolade panna cotta, Citron sifon, Friske hindbær- sprød chokolade.
NATMAD
PØLSEBORD
HOTDOG
ASPARGES SUPPE
BUFFET
bottom of page