top of page

SELSKABSMENU JUNI, JULI & AUGUST 2023

Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
 
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter.
 
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.

SELSKABSMENU

JUNI, JULI & AUGUST 2023

FORRETTER

KOLDRØGET LAKS

Peberrod- dild- Malt

SØDMÆLKS POCHERET TORSK

Sennep- ærter - Purløg

SPRØD KYLLING

Blomkål - Persille

HOVEDRETTER

OKSEMØRBRAD

Løg med. Top- rødvin - gulerod

KALVEFILET

Asparges - forårsløg- Mini grønkål.

KYLLING BALLOTIN

Ærter - estragon - Perleløg.

DESSERT

UDVALG AF UNIKA OSTE

Oliven - knækbrød - Bær.

JORDBÆR

Jordbær is - friske jordbær marinertet i peber og rom - krystalliseret chokolade Tuille.

HVID CHOKOLADE

Hvid Chokolade panna cotta, Citron sifon, Friske hindbær- sprød chokolade.

 

NATMAD

PØLSEBORD

HOTDOG

ASPARGES SUPPE

BUFFET

bottom of page