lør. 30. dec.
|Restaurant Skyttehuset
Nytårsmenu 2023/24 - Afhentning den 30.12.2023 mellem 14.00 - 18.00
Gør det nemt for dig selv og dine gæster og bestil årets Nytårsmenu på Restaurant Skyttehuset. Skyttehusets dygtige køkkenchef har kreeret en traditionel Nytårsmenu med et twist og foruden en 3-retters menu, får du snacks, oste og kransekage petit four.


Tid og sted
30. dec. 14.00 – 31. dec. 18.00
Restaurant Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle, Danmark
Om eventet
Få ting skal du selv klare, men vi har lavet en udførlig vejledning med stegetider, temperaturer etc. – så nemmere kan det næste ikke blive.
Menu
Snacks
2 slags blinis
1 m/syrnet creme fraiche, hellefisk, rogn og dild
1 m/mascapone, tørret bresaola, hakket løg og urter
Parmesanchips m/dip
Forret
Koldrøget laks, marinerede rejer, rimmet agurk, bagte tomater, limemayo, persilleolie
Hovedret
Oksemørbrad, pommes anna, bagt græskar, pastinakpuré, syltede svampe og portvinsglace
Oste
2 slags oste m/dadel/pære kompot, oliven, saltede mandler, syltede rødløg og knækbrød
Dessert
Gateau Marcel, vaniljecreme, klemmentincoulis, syltede æbler, karamelknas og nøddeskål
Kage
2 stk. petit four kransekage
Pris Kr. 498,- pr. person.
Da vi forbereder flere tusinde menuer, kan vi desværre ikke håndtere sær-ordrer, så som vegetar- og veganermenuer, men du kan bestille en glutenfri variant, hvor vi har udskiftet knækbrød og Gateau Marcel med andre produkter.
OBS! Nytårsmenuerne skal være bestilt senest den 22. december kl. 12.00.
Billetter
Nytårsmenu 2023/24
Menu Snacks 2 slags blinis 1 m/syrnet creme fraiche, hellefisk, rogn og dild 1 m/mascapone, tørret bresaola, hakket løg og urter Parmesanchips m/dip Forret Koldrøget laks, marinerede rejer, rimmet agurk, bagte tomater, limemayo, persilleolie Hovedret Oksemørbrad, pommes anna, bagt græskar, pastinakpuré, syltede svampe og portvinsglace Oste 2 slags oste m/dadel/pære kompot, oliven, saltede mandler, syltede rødløg og knækbrød Dessert Gateau Marcel, vaniljecreme, klemmentincoulis, syltede
498,00 kr.Nytårsmenu 2023/24 (Glutenfri)
Menu Snacks 2 slags blinis 1 m/syrnet creme fraiche, hellefisk, rogn og dild 1 m/mascapone, tørret bresaola, hakket løg og urter Parmesanchips m/dip Forret Koldrøget laks, marinerede rejer, rimmet agurk, bagte tomater, limemayo, persilleolie Hovedret Oksemørbrad, pommes anna, bagt græskar, pastinakpuré, syltede svampe og portvinsglace Oste 2 slags oste m/dadel/pære kompot, oliven, saltede mandler, syltede rødløg og knækbrød Dessert Gateau Marcel, vaniljecreme, klemmentincoulis, syltede
498,00 kr.
Total
0,00 kr.