top of page

søn. 31. dec.

|

Restaurant Skyttehuset

Nytårsmenu 2023/24 - Afhentning den 31.12.2023 mellem 10.00 - 14.00

Gør det nemt for dig selv og dine gæster og bestil årets Nytårsmenu på Restaurant Skyttehuset. Skyttehusets dygtige køkkenchef har kreeret en traditionel Nytårsmenu med et twist og foruden en 3-retters menu, får du snacks, oste og kransekage petit four.

Nytårsmenu 2023/24 - Afhentning den 31.12.2023 mellem 10.00 - 14.00
Nytårsmenu 2023/24 - Afhentning den 31.12.2023 mellem 10.00 - 14.00

Tid og sted

31. dec. 10.00 – 14.00

Restaurant Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle, Danmark

Om eventet

Få ting skal du selv klare, men vi har lavet en udførlig vejledning med stegetider, temperaturer etc. – så nemmere kan det næste ikke blive.

Menu

Snacks

2 slags blinis

1 m/syrnet creme fraiche, hellefisk, rogn og dild

1 m/mascapone, tørret bresaola, hakket løg og urter

Parmesanchips m/dip

Forret

Koldrøget laks, marinerede rejer, rimmet agurk, bagte tomater, limemayo, persilleolie

Hovedret

Oksemørbrad, pommes anna, bagt græskar, pastinakpuré, syltede svampe og portvinsglace

Oste

2 slags oste m/dadel/pære kompot, oliven, saltede mandler, syltede rødløg og knækbrød

Dessert

Gateau Marcel, vaniljecreme, klemmentincoulis, syltede æbler, karamelknas og nøddeskål

Kage

2 stk. petit four kransekage

Pris Kr. 498,- pr. person.

Da vi forbereder flere tusinde menuer, kan vi desværre ikke håndtere sær-ordrer, så som vegetar- og veganermenuer, men du kan bestille en glutenfri variant, hvor vi har udskiftet knækbrød og Gateau Marcel med andre produkter.

OBS! Nytårsmenuerne skal være bestilt senest den 22. december kl. 12.00.

Billetter

  • Nytårsmenu 2023/24

    Menu Snacks 2 slags blinis 1 m/syrnet creme fraiche, hellefisk, rogn og dild 1 m/mascapone, tørret bresaola, hakket løg og urter Parmesanchips m/dip Forret Koldrøget laks, marinerede rejer, rimmet agurk, bagte tomater, limemayo, persilleolie Hovedret Oksemørbrad, pommes anna, bagt græskar, pastinakpuré, syltede svampe og portvinsglace Oste 2 slags oste m/dadel/pære kompot, oliven, saltede mandler, syltede rødløg og knækbrød Dessert Gateau Marcel, vaniljecreme, klemmentincoulis, syltede

    498,00 kr.
  • Nytårsmenu 2023/24 (Glutenfri)

    Menu Snacks 2 slags blinis 1 m/syrnet creme fraiche, hellefisk, rogn og dild 1 m/mascapone, tørret bresaola, hakket løg og urter Parmesanchips m/dip Forret Koldrøget laks, marinerede rejer, rimmet agurk, bagte tomater, limemayo, persilleolie Hovedret Oksemørbrad, pommes anna, bagt græskar, pastinakpuré, syltede svampe og portvinsglace Oste 2 slags oste m/dadel/pære kompot, oliven, saltede mandler, syltede rødløg og knækbrød Dessert Gateau Marcel, vaniljecreme, klemmentincoulis, syltede

    498,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page