top of page
_DSC1761.jpg
FROKOSTSELSKAB PÅ SKYTTEHUSET

Selskabskort - Frokostselskab på Skyttehuset

En frokost på Restaurant Skyttehuset skal være en gastronomisk og sanselig oplevelse.

Vores kokketeam har hele tiden øje for tidens trend, og for os er en sildemad alt andet end traditionel. Med andre ord serveres traditionelle retter med nordiske smage og Fransk akkuratesse. Vi sætter alt ind for at give dig og dine gæster en flot oplevelse.

3-retter

Forret

Hovedret

Dessert

Kaffe/the m. sødt

Kr. 495,- 

Pris pr. person kr. 795,-

(velkomstdrink, fri fadøl, specialøl, vine og sodavand i 5 timer)

Mimimum 10 personer

 

(forret eller dessert kan udskiftes til lun kringle uden beregning – vælges lagkage beregnes et tillæg på kr. 50,- pr. person)

 

MENUFORSLAG Frokost 3-retter

 

Forret frit valg:

Forret 1. Fisketerrin af torsk og hummer – kørvelsalat – hummerdressing

Forret 2. Lun hummerbuisque – krebsehaler – dildolie – karsevariation

Forret 3. Skagensskinke – trøffelmayo – marinerede svampe – stegt hjertesalat

Forret 4. Håndpillede rejer – sauce piquante – grillet asparges – kørvel og urter

Forret 5. Stegte kammuslinger – brunet smør – hasselsødder – blomkål – urter

Til alle forretter serveres vores populære økologiske surdejsbrød med saltet smør fra Unika

 

Hovedret frit valg:

Hovedret 1. Kalveculotte – hvidløg – rosmarin – pommes anna – pure – grøntsagstærte – urter – intens sauce med bacon

Hovedret 2. Farseret gårdkylling – timian – pommes anna – pure – svampe – grøntsagsflan – aromatisk sauce

Hovedret 3. Lynstegt okse entrecotes – revet vesterhavsost – bønne bonne femme – pommes anna – sauce bearnaise

Hovedret 4. Hvidløgstegt ½ hummer – stegte tigerrejer – asparges og panchetta – sauce hollandaise (denne ret tillæg på kr. 115,- pr. person)

Hovedret 5. Surf & Turf – Oksemørbrad og jomfruhummer – grydestegte grøntsager – pommes anna – aromatisk sauce m. røget marv (denne ret tillæg på kr. 75,- pr. person)

 

Dessert frit valg:

Dessert 1. Crepes Zusette – grand manier sauce – vaniljeis – ristede nødder

Dessert 2. Islagkage på marzipanbund – friske bær – chokoladesauce

Dessert 3. Chokoladefondant – vaniljefløde – hengemte bær

Dessert 4. Citrontærte -  Vaniljeis – brændt merengs 

Dessert 5. Mazarinkage – Vaniljeis – karamel – bær

Buffet - traditionel Dansk

Forretter

Hovedretter

Desserter og kage

Kaffe og the

Pris pr. person Kr. 595,-

Pris pr. person kr. 895,-

(velkomstdrink, fri fadøl, specialøl, vine og sodavand i 5 timer) 

Minimum 30 personer

 

Buffet bestående af:

Marinerede sild - karrysalat – løg – kapers – smilende æg

Pandestegt sprød fiskefilet - hjemmerørt remoulade grillet citron

Håndpillede rejer - hjemmerørt mayo - citron – karsesalat

Skyttehuset´s populære hjemmerøget laks – sprøde salater – urtecreme 

Hønsesalat - sprød bacon – hjemmesylt – urter

 

Tartelet med høns i asparges – syltede tomater – urter 

Langtidsstegt svinebryst glaseret med honning og sennep – hjemme syltede agurker

Kalveculotte – marinerede svampe

Køkkenchefens salater med tilhørende dressinger

 

Lokale oste med kompot, salt og sprødt 

Chokoladefondant – bær

Kaffe/the

 

Friskbagte brød og smør fra Arla Unika m. sydesalt 

Buffet – Nordiske smage

Forretter

Hovedretter

Desserter og kage

Kaffe og the

Pris pr. person Kr. 650,- plus drikkevarer

Pris pr. person kr. 950,-

(velkomstdrink, fri fadøl, specialøl, vine og sodavand i 5 timer)

Minimum 30 personer

 

Buffet bestående af:

Små tapasskåle med krebsehaler og dildolie – lun hummerbuisque

Varmrøget laksesnitter – sprøde salater – urtecreme

Hvidløgsstegte scampirejer - urter

Grillstegte jomfruhummer – aspargessalat – grillet citron

Østers – tabasco – lime

Skagensskinke – grøn mayo – hjertesalat

Fenillke salami – nordiske urter – kompot

 

Skinstegt gårdkylling – marinerede svampe

Filet af kalvetyksteg – grydestegte grøntsager

Køkkenchefens salater med tilhørende dressinger

 

Gourmetoste fra Arla Unika

Blå kornblomst fra Thise

Kompot og sprødt

Citrontærte – brændt merengs

Kaffe /the

 

Friskbagte brød og smør fra Arla Unika m. sydesalt

Frokostselskab

  • Bordbestillinger til frokost på 2 til 10 personer bliver placeret af tjenere på dagen. I placeres blandt restaurantens øvrige gæster og der bestilles fra menukortet.

  • Bordbestillinger på 10 til 16 personer bør forudbestille menu for et undgå ventetid. Der kan bestilles fra både ala carte og frokost selskabskortet

  • Bordbestillinger til frokost på over 16 personer betragtes som selskab. I SKAL altid forudbestille jeres menu - Der kan bestilles fra både ala carte og frokost selskabskortet

  • Frokostselskab kan arrangeres i eget lokale hvis der bestilles fra selskabskortet og betaler for minimum 20 personer. Herpå lukker vi dele af restauranten ned til jeres fordel

  • Frokostselskab kan arrangeres i hele restaurantlokalet, hvis der bestilles fra selskabskortet og betaler for minimum 30 personer. Herpå lukker vi hele restauranten – dog fortsat udeservering

  • 3 retters frokostmenuer kan forudbestilles til minimum 10 personer hvor alle får samme menu – vælg frit fra frokost selskabskortet nedenfor

  • Frokostbuffet – kan bestilles til minimum 30 personer hvor alle får samme menu. 

  • Frokostselskaber på 40 personer og derover, placeres typisk i Gallasalen med fri adgang til terrasse

bottom of page