SKYTTEHUSET D'luxe
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter.
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.
SKYTTEHUSET D´luxe
(Dette er et eksempel – vi vil meget gerne have en individuel samtale med jer)
Velkomst og snacks
Cremant D ´Bourgogne
Appetizer
Stegte kammuslinger med puré, sprødt og brunet smør med yuzu
Hacienda Albae, Chardonnay 2017
Forret
Vesterhavsfisk med økologisk hjertesalat, hjemmesylt, samt cremet sauce på ”vesterhavsost”
Malt og surdejsbrød med tilhørende 2 slags smør
Poul Blanck, Riesling 2018
Hovedret
Oksemørbrad med pommes ”Anna” toppet med frisk trøffel, syltede kantareller, og trøffelsauce
Campolaia de Toscana 2017
Dessert
Citron mousse, med cremet vaniljeis, tuille, sprød chokolade, citrusurter, samt citronverbena olie
Thanish, Riesling Auslese 2017
Mokka/the + fyldte chokolader
Natmad
Pølsebord med hjemmebagte boller og rugbrød
kr. 1195,-
Inkl. drinkskort, øl vand og vin efter middagen (3 timer)