SKYTTEHUSET D'luxe
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
 
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter.
 
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.

SKYTTEHUSET D´luxe

(Dette er et eksempel – vi vil meget gerne have en individuel samtale med jer)

 

Velkomst og snacks

Cremant D ´Bourgogne

 

Appetizer

Stegte kammuslinger med puré, sprødt og brunet smør med yuzu

Hacienda Albae, Chardonnay 2017

 

Forret

Vesterhavsfisk med økologisk hjertesalat, hjemmesylt, samt cremet sauce på ”vesterhavsost”

Malt og surdejsbrød med tilhørende 2 slags smør

Poul Blanck, Riesling 2018

 

Hovedret

Oksemørbrad med pommes ”Anna” toppet med frisk trøffel, syltede kantareller, og trøffelsauce

Campolaia de Toscana 2017

 

Dessert

Citron mousse, med cremet vaniljeis, tuille, sprød chokolade, citrusurter, samt citronverbena olie 

Thanish, Riesling Auslese 2017

 

Mokka/the + fyldte chokolader

 

Natmad

Pølsebord med hjemmebagte boller og rugbrød

 

kr. 1195,- 

 

Inkl. drinkskort, øl vand og vin efter middagen (3 timer)

© 2020  Restaurant Skyttehuset  Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle  Tlf.: 75727275  Mail: info@skyttehuset.dk

  • Sort Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle