MENUER
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter.
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.
HOVEDRETTER
Signature: Langtidsstegt kalv serveret med stegte kartofler, urter, sæsonens grønt og aromatisk sauce
Oksefilet serveret med stegte kartofler, urter, sæsonens grønt og trøffelsauce
Gårdkylling farseret med persille, stegte kartofler, urter, sæsonens grønt og ”Hønsesupreme” sauce
Svinemørbrad med trøffel og svampe, stegte kartofler, urter, sæsonens grønt og aromatisk sauce
Glaserede svinekæber med ”knust kartoffel” urter, sæsonens grønt og sauce på æblemost
Oksemørbrad med pommes ”Anna” urter, sæsonens grønt og trøffelsauce + 45,-
FORRETTER
Signature: Varmrøget laks med creme på koldrøget laks, dild mayonnaise, saltet agurk og frisee
Smørstegt blomkål med blomkålscreme, syltet blomkål, tørret blomkål, ”beurre noisette” med ristede hasselnødder og yuzu
(Frisk trøffel + 45,-)
Hvide asparges med håndpillede rejer, sprød kartoffel, kørvel, samt sauce Mousseline (April – Juli)
Skagen skinke fra slagter ”Munch” med trøffelmayo, tapioka, hjemmesylt, kartoffelchips og sennepssalater
Vesterhavsfisk med sæsongrønt, sprød kartoffel, persilleolie, urter samt sauce hollandaise
Stegt jomfruhummer med hummerkroket, syltede stikkelsbær, samt hummerbisque + 35,-
DESSERTER
Signature: Islagkage i 3 lag med hvid chokolade, marinerede brombær hertil lun chokoladesauce
Udvalg af friske danske bær med vaniljemousse og hindbærsorbet (Jun – Aug)
”Københavnerstang” Friskostcreme med vaniljeis, ananas granité og sirup
Mazarin med æblekompot, hvidchokolade ganache, æble/hyldeblomstsorbet hertil saltet karamelsauce tilsmagt med citrongræs
4 x mørk chokolade med sorbet is
Citronmousse med blodappelsinsorbet, tuille, marengs og oxalix
Ovenstående som ”sæsonens grønt” er i selvfølgelig velkomne til at spørge mere ind til
SKYTTEHUSET D´luxe
(Dette er et eksempel – vi vil meget gerne have en individuel samtale med jer)
Velkomst og snacks
Cremant D ´Bourgogne
Appetizer
Stegte kammuslinger med puré, sprødt og brunet smør med yuzu
Hacienda Albae, Chardonnay 2017
Forret
Vesterhavsfisk med økologisk hjertesalat, hjemmesylt, samt cremet sauce på ”vesterhavsost”
Malt og surdejsbrød med tilhørende 2 slags smør
Poul Blanck, Riesling 2018
Hovedret
Oksemørbrad med pommes ”Anna” toppet med frisk trøffel, syltede kantareller, og trøffelsauce
Campolaia de Toscana 2017
Dessert
Citron mousse, med cremet vaniljeis, tuille, sprød chokolade, citrusurter, samt citronverbena olie
Thanish, Riesling Auslese 2017
Mokka/the + fyldte chokolader
Natmad
Pølsebord med hjemmebagte boller og rugbrød
kr. 1195,-
Inkl. drinkskort, øl vand og vin efter middagen (3 timer)