MENUER
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
 
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter.
 
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.

Forår

april / maj / juni

 

FORRET

Dampet rødspætte med syltede løg, kveller og hummerbisque

-

Asparges med håndpillede rejer, urter og luftig hollandaise

-

Vesterhavsfisk med grillede forårsløg, brunet smør og karse

 

HOVEDRET

Lammeculotte stegt med hvidløg, masser af jordskokker, ramsløg og hønsesky

-

Bryst og lår af Dansk Gårdkylling med persillepure, asparges og aromatisk sauce

-

Krydderstegt kalv med forårsløg, svampe og trøffelsky

 

DESSERT

Rabarber med hvid chokolade, sorbet og lakridsfløde

-

Gateau Marcel med sorbet og sprødt

-

Citrontærte med brændt marengs, rørt vaniljeis og råsyltede blåbær 

 

NATMAD

Sæsonens suppe med surdejsbrød og smør

Biksemad med rugbrød, rødbeder og sauce bearnaise

Æggekage med masser af bacon, purløg, tomat og rugbrød

 

Priser se Selskabs oversigt

Efterår

august / september / oktober

 

FORRET

Stegt kulmule med syltede løg, pighvarsauce og urter

-

Rimmet laks med stikkelsbær, sennepssalater og

vinaigrette med dild

-

Pocheret kammusling med syltet tapioka, æble, agurk og hummerbisque

 

HOVEDRET

Farseret mørbrad af dansk landgris med stegte rødder, solbær og

sauce med syltede svampe

-

Rosastegt oksefilet med langtidsbagt selleri, svampe og aromatisk sauce med urter

-

Langtidsstegt kalveculotte med svampe, kål og sauce med røget marv og persille

 

DESSERT

Passionsfrugtsorbet med hvid chokolade,

ristet kokos, crumble og citrusurter

-

Skovens dessert

Cremet is på birkebark, ”jord og grene”

-

Æbler, rosmarin og is på ristede solsikkekerner

 

NATMAD

Sæsonens suppe med surdejsbrød og smør

Biksemad med rugbrød, rødbeder og sauce bearnaise

Æggekage med masser af bacon, purløg, tomat og rugbrød

Priser se Selskabs oversigt

Sommer

 juni / juli / august

 

FORRET

Slethvar med grønne nuancer og cremet sauce med røget smør

-

Jomfruhummere med nye løg, kroket og hummersauce

-

Carpaccio af okse med olivenolie, luftig urtecreme og parmesan

 

HOVEDRET

Oksefilet med sommerens nye grøntsager og rødvinssauce med urter

-

Bryst og lår af perlehøne med spæde grøntsager, syltede sennepskorn og krydret sauce

-

Langtidsstegt kalv med spinat og ærter, sommerløg, fedtegrever og kalvesauce

 

DESSERT

Friske danske bær med cremet vanilleis,

mousse, tuille og granite

-

Mørk chokolade med hindbærmousse, knas og sorbet

 

NATMAD

Sæsonens suppe med surdejsbrød og smør

Biksemad med rugbrød, rødbeder og sauce bearnaise

Æggekage med masser af bacon, purløg, tomat og rugbrød

Priser se Selskabs oversigt

Vinter

november / december / januar / februar / marts

FORRET

Stegt torsk med kål, sprød kartoffel, muslingesauce og dild

-

Bagt vesterhavsfisk med lardo, porre og pighvarsauce

-

Koldrøget laks med agurk, dild og peberrodsfløde

 

HOVEDRET

Braiseret kalv med beder, kål, syltede svampe og portvinssauce

-

Krydderstegt oksefilet med persillerod, grillede løg og sauce med peber 

-

And på to måder med saltbagt selleri, kirsebær og trøffelsauce

 

DESSERT

Mørk chokoladeis, brombær, saltet toffee og sprødt

-

Cremet vanilleis med æblevariation og lun karamel

-

hvid chokolade, pære, sprød yoghurt og citronverbena

 

NATMAD

Sæsonens suppe med surdejsbrød og smør

Biksemad med rugbrød, rødbeder og sauce bearnaise

Æggekage med masser af bacon, purløg, tomat og rugbrød

Priser se Selskabs oversigt

© 2019  Restaurant Skyttehuset  Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle  Tlf.: 75727275  Mail: info@skyttehuset.dk

  • Sort Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle