MENUER
Vores dygtige køkkenchef, er altid garant for en fantastisk gastronomisk oplevelse.
Han bruger lokale råvarer og gerne økologiske. Menuerne ligger ikke fast – der skal være plads til kreativitet.
Optil alle selskaber afholdes menusamtale, hvor gode ideér og ønsker tales igennem og afstemmes efter årstidens tilgang af råvarer.
 
Minimum antal for afholdelse af selskaber er 15 personer. Der opkræves altid for minimum 15 voksenkuverter.
 
Vi glæder os til at kunne betjene Dem og Deres gæster.

HOVEDRETTER

Signature: Langtidsstegt kalv serveret med stegte kartofler, urter, sæsonens grønt og aromatisk sauce

Oksefilet serveret med stegte kartofler, urter, sæsonens grønt og trøffelsauce

Gårdkylling farseret med persille, stegte kartofler, urter, sæsonens grønt og ”Hønsesupreme” sauce

Svinemørbrad med trøffel og svampe, stegte kartofler, urter, sæsonens grønt og aromatisk sauce

Glaserede svinekæber med ”knust kartoffel” urter, sæsonens grønt og sauce på æblemost

Oksemørbrad med pommes ”Anna” urter, sæsonens grønt og trøffelsauce + 45,-

FORRETTER

Signature: Varmrøget laks med creme på koldrøget laks, dild mayonnaise, saltet agurk og frisee

Smørstegt blomkål med blomkålscreme, syltet blomkål, tørret blomkål, ”beurre noisette” med ristede hasselnødder og yuzu

 (Frisk trøffel + 45,-)

Hvide asparges med håndpillede rejer, sprød kartoffel, kørvel, samt sauce Mousseline (April – Juli)

Skagen skinke fra slagter ”Munch” med trøffelmayo, tapioka, hjemmesylt, kartoffelchips og sennepssalater

Vesterhavsfisk med sæsongrønt, sprød kartoffel, persilleolie, urter samt sauce hollandaise 

Stegt jomfruhummer med hummerkroket, syltede stikkelsbær, samt hummerbisque + 35,-

DESSERTER

Signature: Islagkage i 3 lag med hvid chokolade, marinerede brombær hertil lun chokoladesauce 

Udvalg af friske danske bær med vaniljemousse og hindbærsorbet (Jun – Aug)

”Københavnerstang” Friskostcreme med vaniljeis, ananas granité og sirup

Mazarin med æblekompot, hvidchokolade ganache, æble/hyldeblomstsorbet hertil saltet karamelsauce tilsmagt med citrongræs

4 x mørk chokolade med sorbet is

Citronmousse med blodappelsinsorbet, tuille, marengs og oxalix

 

Ovenstående som ”sæsonens grønt” er i selvfølgelig velkomne til at spørge mere ind til 

SKYTTEHUSET D´luxe

(Dette er et eksempel – vi vil meget gerne have en individuel samtale med jer)

 

Velkomst og snacks

Cremant D ´Bourgogne

 

Appetizer

Stegte kammuslinger med puré, sprødt og brunet smør med yuzu

Hacienda Albae, Chardonnay 2017

 

Forret

Vesterhavsfisk med økologisk hjertesalat, hjemmesylt, samt cremet sauce på ”vesterhavsost”

Malt og surdejsbrød med tilhørende 2 slags smør

Poul Blanck, Riesling 2018

 

Hovedret

Oksemørbrad med pommes ”Anna” toppet med frisk trøffel, syltede kantareller, og trøffelsauce

Campolaia de Toscana 2017

 

Dessert

Citron mousse, med cremet vaniljeis, tuille, sprød chokolade, citrusurter, samt citronverbena olie 

Thanish, Riesling Auslese 2017

 

Mokka/the + fyldte chokolader

 

Natmad

Pølsebord med hjemmebagte boller og rugbrød

 

kr. 1195,- 

 

Inkl. drinkskort, øl vand og vin efter middagen (3 timer)

© 2020  Restaurant Skyttehuset  Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle  Tlf.: 75727275  Mail: info@skyttehuset.dk

  • Sort Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle